fbpx

Informatie boeken verkopen

Informatie boeken verkopen

Waar vind ik het 13 cijferige ISBN-nummer?
Het 13 cijferige ISBN-nummer staat op de achterzijde van het boek vermeld (barcode).

 

 

Waarom hebben sommige studieboeken geen waarde?
De studieboeken die wij innemen veranderen dagelijks op basis van vraag en aanbod. Hierbij houden we o.a. rekening met de druk van het boek, of deze nog bruikbaar zijn in het onderwijs en onze eigen voorraad. Je kunt de boeken die nu geen waarde hebben later nog eens proberen te verkopen. Heb je boeken met waarde, wacht dan niet te lang, het kan zijn dat we deze later niet meer terugkopen.

Wanneer ontvang ik mijn geld?
De studieboeken worden direct na ontvangst gecontroleerd op kwaliteit. Wanneer alles klopt, wordt de uitbetaling veelal direct verricht en uiterlijk binnen 7 dagen gestort op je rekening

Hoe kan ik mijn boeken het beste verpakken?
Wanneer je een boek verstuurt moet het zo goed mogelijk beschermd zijn tegen stoten of schokken. Gebruik daarom een goede en stevige verpakking. Denk bij voorbeeld aan bubbeltjes enveloppen of een stevige doos wanneer je meerdere boeken ter verkoop aan wilt bieden. Vul de lege ruimte in de doos op met proppen papier (kranten/folders) om zo te voorkomen dat de artikelen beschadigd worden afgeleverd.

Hoeveel kost het versturen van mijn boek(en)?
De boeken kun je middels verschillende postorderbedrijven versturen die verschillende tarieven hanteren. Lever je boeken in met een waarde boven de €50,- dan ontvang je van ons een gratis verzendlabel. Dit label ontvang je van ons binnen 24 uur m.u.v. het weekend. Stuur de boeken vervolgens samen met de verkoopbon naar ons op. Bewaar altijd je afgiftebewijs (track-and-trace code) zodat je de zending kunt blijven volgen.

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik contact opnemen?
Mocht je een andere vraag hebben dan kun je contact opnemen met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar info@studyowl.nl Je ontvangt dan binnen 24 uur van ons een reactie.