fbpx

Studieboeken Verkopen

Studieboeken verkopen

Geld verdienen met je oude studieboeken? Dat kan! Wij bij StudyOwl kopen de boeken graag van je over.

Ben je afgestuurd of inmiddels gestopt met je studie en staat je kast vol met studieboeken waar je geen gebruik meer van maakt. Wacht dan niet langer, wij kopen ze namelijk graag van je terug zonder dat je er veel voor hoeft te doen. De studieboeken die je niet meer gebruikt kun je simpel aan ons verkopen voor een goede prijs. Je hoeft hierdoor niet langdurig te zoeken naar een koper en loopt daarnaast niet het risico dat het boek over een tijdje niets meer waard is. Verkoop je oude studieboeken aan ons en ontvang direct na ontvangst van je boek(en) het geld al op je rekening!

Boeken die je aan ons wilt verkopen moeten natuurlijk wel in goede staat zijn. Ze bevatten dus geen: missende, kapotte of gescheurde pagina’s, missende, kapotte of gekopieerde bijlagen (zoals woordenlijsten of dvd’s), vlekken of waterschade, beschreven pagina’s of andere schade.

Bekijk onze Verkoopvoorwaarden.

Hoe werkt het?

  1. E-mail ons via het contactformulier, met de studieboeken en haar desbetreffende ISBN nummer, zodat wij exact weten om welk boeken het gaat.
  2. U ontvangt binnen een dag een prijsvoorstel.
  3. U gaat akkoord met het prijsvoorstel of niet.
  4. U ontvangt een verzendlabel van ons als de verkoopwaarde boven de €20 euro ligt.
  5. U stuurt uw boeken op, en na het controleren van de boeken wordt het geld meteen gestort op uw rekening.

Meer informatie boeken verkopen